Scurteaza URL Termeni & Condiții

  1. Utilizatorii acestui site (utilizator) sunt de acord să fie citeasca acești termeni și condiții, care pot fi modificati la discreția exclusivă a site-ului. Utilizarea de către dvs. și accesul la acest site indica acceptarea acestor termeni si conditii.
  2. Acest site a fost creat ca un serviciu gratuit pentru a putea posta URL-uri lungi. Acest serviciu este furnizat fără niciun fel de garanție. URL-urile scurte utilizate pentru spam (inclusiv e-mail și forum) vor fi dezactivate.
  3. Acest site poate include continut tert care face obiectul respectarii unor termeni si conditii ale partilor terte.
  4. Acest site nu va avea nicio responsabilitate sau raspundere in legatura cu daunele produse, inclusiv daunele la software sau hardware, care rezulta din utilizarea sau accesul la acest site.
  5. Putem folosi companii de publicitate terțe pentru a difuza anunțuri când vizitați site-ul nostru. Aceste companii pot utiliza informații (care nu includ numele, adresa de e-mail adresa sau numărul de telefon) despre vizitele dumneavoastra, în scopul de a furniza reclame despre bunuri și servicii de interes public. Daca doriti mai multe informatii despre aceasta practica si sa faceti alegeri a nu avea aceasta informatie folosita de aceste companii, faceți click aici.
  6. Utilizatorii nu trebuie sa foloseasca acest site pentru orice scop sau, in orice mod care este ilegal.
Copyright © 2018 - Scurteaza URL. Designed by SkinDesign - Cluj-Napoca.
English (en)Romanian (RO)

Statistici T5